Equine Business Event - 26 oktoberDonderdag 26 oktober is het zover! Equine Services organiseert de 1e editie van het Equine Business Event. 

Op deze avond zullen er meerdere motiverende professionals spreken over onderwerpen als bedrijfsrisico’s, prijzen, marketing en boekhouding. Het is een interactieve avond waarbij je echt input krijgt om deze zaken in jouw onderneming direct te kunnen toepassen en jouw vragen kunt stellen aan de deskundigen (indien jouw partner of een medewerker deze zaken doet voor jouw onderneming is zij/hij uiteraard welkom).  Meer informatie over de sprekers leest u hieronder.

Praktische info

Waar:                 Stal van Baalen, Verdrietweg 2, 5306 HB Brakel

Wanneer:         Donderdag 26 oktober 2017

Aanvang:         18.00 uur snelle, voedzame maaltijd (perfect voor als je direct doorkomt vanuit de dagelijkse werkzaamheden)

                               18.30 uur aanvang presentaties

equine business event fotoKosten:              €55,- (ex. btw) p.p. mits aangesloten bij Equine Services

                                €75,- (ex. btw)  p.p. indien niet aangesloten bij Equine Services

                                (Indien men zich bij inschrijving direct aansluit bij Equine Services,
                                wordt de toegangsprijs 55 euro)                 

Inclusief:            Maaltijd, thee/koffie, hapje en 2 drankjes bij afsluitingsborrel,
                                 informatief boekje

Inschrijven kan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Zo ben je verzekerd van deelname aan het Equine Business Event én geef je jouw bedrijf vanaf 26 oktober een boost!Sprekers Equine Business Event

Drs. Jos Felix RA/AA
Mr. Jan Rolleman
Esther Hobma

Felix Hippische juristen


Jos, Jan en Esther,  specialisten in de hippische sector, verzorgen vanuit hun kennis op het gebied van fiscaal, juridisch en accountancy deze presentatie. Ze nemen je mee in de relevante vraagstukken over btw en regelingen, liquiditeit, crediteuren en debiteuren. Vervolgens vertellen ze meer over het inzichtelijk hebben en houden van belangrijke financiële informatie voor een ondernemer. Je wilt deze “managementinformatie” graag in één oogopslag inzichtelijk en actueel hebben. Dat kan heel goed en ze geven tips hoe je dat inzicht kunt vergroten.

Aansluitend ontvangen de aanwezigen de nieuwste editie Paard & Fiscus, die net uit is.Felix_hippische_juristen equine business event
equine risk henry vorster

Henry Vorster

Equine Risk

Henry is een vakdeskundige op het gebied van hippische bedrijfsrisico’s en daarbij passende verzekeringen. Tijdens zijn presentatie zal hij met name ingaan op aansprakelijkheidrisico’s en de waarde van een exoneratiebeding in je voorwaarden. Wat bijvoorbeeld als een paard iets overkomt tijdens een behandeling van jou als professional… Of wat als jou iets overkomt?

Henry neemt je mee in de aansprakelijkheidsproblematiek en reikt je oplossingen aan.


Laurine Simkens

Pine Online

Laurine is een echte marketing specialist en zal samen met jullie herkenbare praktijkvoorbeelden doornemen in een interactieve presentatie. Daarnaast krijg je handige en direct in de praktijk te gebruiken tips over hoe belangrijk de presentatie van jouw bedrijfswagen of jezelf is voor het succes van jouw onderneming. Hoe zorg je dat jij bij een klant een positieve indruk achterlaat en zij voor jou kiezen als professional van hun paard. Kortom hoe sterk is jouw merk?pine online laurine simkens logo
contracto

Jorrith Snijders - Michielsen 

Esmé van Gorp - Van Beek

Contracto Horse

Tijdens het Business Event zullen Jorrith en Esmé hun enthousiaste verhaal vertellen over de voordelen die Contracto Horse te bieden heeft. Beide hebben een hippische achtergrond en zo is Contracto Horse ontstaan. Ze willen paardenprofessionals ondersteuning bieden in hun drukke leven d.m.v. tips en tools voor het bijhouden van afspraken, vastleggen van gegevens en bundelen van documenten (Drag & Drop). Via Contracto Horse kan je bijv. je afspraken vastleggen en reminders plannen. Zo krijg je meer overzicht in jouw drukke agenda.


Equine Business Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Animana
kerckhaert
logo pine online
logo equine riskFelix
bic gedrijfswagens logo
logo contracto horse vierkant


Inschrijven Equine Business Event

Geen geldig e-mail adres
Mag alleen een nummer zijn
Mag alleen een url zijn (met http://)
Veld is vereist
Geen geldig e-mail adres
Mag alleen een nummer zijn
Mag alleen een url zijn (met http://)
Veld is vereist
Geen geldig e-mail adres
Mag alleen een nummer zijn
Mag alleen een url zijn (met http://)
Veld is vereist
Geen geldig e-mail adres
Mag alleen een nummer zijn
Mag alleen een url zijn (met http://)
Veld is vereist
Geen geldig e-mail adres
Mag alleen een nummer zijn
Mag alleen een url zijn (met http://)
Veld is vereist
Contactformulier is succesvol verzonden