Annette van Weezel- Errens

Voedingsdeskundige


Annette verdiepte zich tijdens de opleiding diergeneeskunde al extra in diervoeding. Ook in de paardenhouderij worden veel problemen veroorzaakt door verkeerd (voer)management en de geregeld onnatuurlijke manier van huisvesten. Ze heeft inmiddels een schat aan ervaring en kennis opgedaan als het gaat om paardenvoeding. Met als doel een beter welzijn voor ieder paard, deelt ze die kennis graag.

Antibiotica, corticosteroïden en pijnstillers kunnen dan wel snel de veterinaire klachten verhelpen, de kern van het probleem wordt daarmee doorgaans niet opgelost. Ze is gefascineerd door andere oplossingen dan de gangbare en zag de preventieve diergeneeskunde als een uitdaging. Ze ontwikkelde de productlijnen van Equilin uit de passie voor het paard, het idealisme voor een mooiere wereld en de fascinatie voor veterinaire kennis.

logo Equilin

Anette van Weezel Errens equilin


Door gebruik te maken van de innovatie in de voedingstechnologie kunnen we op een natuurlijke wijze gezondere en minder gestresste paarden, met een verhoogd welzijn krijgen. Equilin ontwikkelt supplementen die er werkelijk toe doen, om paarden te helpen beter te voldoen aan de verwachtingen die wij van ze hebben. Annette wil daarbij ook graag bijdragen aan de bewustzijnsvergroting over de aard van het paard. Als we het paard beter gaan begrijpen leidt dit tot een plezierigere omgang met deze edele dieren, zowel voor de mens als het paard.

Annette zal voor Equine Services regelmatig artikelen delen, zodat betrouwbare informatie over paardenvoeding beschikbaar komt voor iedereen!