Ziet u door de bomen het bos niet meer, zit u met vragen maar weet u niet aan wie u ze moet stellen, dan zit u op deze site goed. Wij weten ook niet alles, maar we zorgen wel dat het makkelijker wordt om uw vraag aan de juiste persoon te stellen.

Tegenwoordig zijn er vele dienstverleners in de hippische sector actief. Hoefsmeden, fysiotherapeuten, zadelpassers etc. Allen hebben ze het beste met u en uw paard voor. Ze hebben echter niet allen de juiste opleiding en ervaring, de meeste van deze beroepen zijn namelijk vrije beroepen en uit te voeren na het aanschaffen van wat instrumentarium. Daarnaast is het voor u lastig om uit te maken of een dienstverlener zich inderdaad netjes heeft geschoold, of dat hij/zij ergens een cursus heeft gevolgd. 
Dit platform is gemaakt voor en door dienstverleners die zich echt inzetten voor u en uw paard om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. 

Hoe werkt het?

In de buurt?
De dienstverlener kan zich registreren op basis van postcode en huisnummer. U kunt uw eigen postcode invullen en een dienst selecteren. U kunt er meerdere tegelijk zoeken, om het overzichtelijk te houden, heeft elke groep een eigen kleurcode.

Kwaliteits waarborg:
De meeste groepen van dienstverleners hebben hun eigen beroepsvereniging. Deze beroepsverenigingen laten hun leden toe op vertoon van hun diploma. De beroepsvereniging zorgt voor regelmatige bijeenkomsten en nascholingen over alle nieuwtjes in hun beroep. Als een dienstverlener wordt erkend door zijn eigen beroepsvereniging, mag hij zich ook aansluiten op dit platform.  

Communicatie:
Natuurlijk is het fijn dat u zeker weet dat een dienstverlener de juiste papieren en ervaring heeft, maar de meeste van deze experts zijn vaak moeilijk bereikbaar. Gelukkig biedt dit platform hiervoor wel een oplossing. Zoek je contact via dit forum, dan zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord worden.
U kunt uw vraag of probleem ook voorleggen aan de groep van dienstverleners. Als een van hen hierop een nuttig antwoord heeft, dan kan hij of zij hierop reageren. Alleen erkende dienstverleners kunnen reageren zodat elk antwoord een weloverwogen antwoord is. Let wel, ook goede dienstverleners zijn het niet altijd 100% met elkaar eens, er zijn immers meerdere wegen naar Rome.