Dierenkliniek Benschop Oudewater

Dierenkliniek Benschop Oudewater (DKBO) is een gemengde praktijk. Onze erkende paardendierenartsen Vivianne van Leeuwen- Beeks en Idonea van Bergen staan klaar voor de paarden binnen DKBO. Ons werkgebied strekt zich uit over de Lopiker- en Krimpenerwaard en de provincies Utrecht en Noord- en Zuid-Holland. In ons enthousiaste team van ruim 20 personen heeft iedereen een eigen interessegebied. We kunnen uw dieren daardoor zeer gericht de beste zorg bieden.

Wat biedt DKBO u en uw paard?

  • persoonlijke aandacht en service
  • dag en nacht uw eigen dierenarts, 24/7
  • laagdrempelig en transparante werkwijze

hart auscultatie

Als u ons belt krijgt u altijd direct persoonlijk iemand aan de telefoon. Daarnaast bieden we zorg met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en zijn we helder in onze uitleg. U weet waar u en uw paard aan toe zijn en dat is wel zo prettig.

Bij Dierenkliniek Benschop Oudewater werken we met erkende paardendierenartsen met uitgebreide kennis en kunde op het gebied van de geneeskunde van het paard. We streven er dan ook naar dat u zowel overdag als 's nachts geholpen wordt door erkende paardendierenartsen. Indien het onverhoopt voorkomt dat onze erkende paardenartsen niet beschikbaar zijn, dan zijn er altijd collega's van DKBO beschikbaar. Heeft u de voorkeur voor een erkend paardenarts? We hebben goede contacten met alle buur praktijken en kunnen u uiteraard doorverwijzen.

IMG_2992Onze paardenartsen

Binnen Dierenkliniek Benschop Oudewater zijn erkend paardendierenarts Vivianne van Leeuwen- Beeks en Susan Westerterp de behandelend artsen voor paarden. Vivianne is in 2011 afgestudeerd en Susan in 2017, beiden aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Beiden zijn direct na hun studie bij dierenkliniek Benschop Oudewater gaan werken.

De interesse van Vivianne gaat uit naar inwendige ziekten, heelkunde (wondgenezing), dermatologie en gynaecologie. Susan heeft daarnaast nog bijzondere interesse in revalidatie en orthopedie. Om totale paardenzorg te kunnen bieden werken we intensief samen met gecertificeerd paardentandarts Xandra van der Klis en erkend paardenarts Dierenarts van Leeuwen. Laatstgenoemde werkt met een mobiele kliniek en is gespecialiseerd in orthopedische problemen en kreupelheidsdiagnostiek. Zijn kennis en apparatuur staan ter beschikking van DKBO waardoor bijvoorbeeld ook regeneratieve therapie (PRP, IRAP) en gewrichtsbehandeling op locatie mogelijk zijn.facebook logo roundContact DKBO

Wilt u weten wat Vivianne of Susan voor u en uw paard kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ze op:

Telefoon: 0182-309218
Email: info@dkbo.nl
Website: www.dkbo.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws zoals nieuwe behandelmethodes en droes alerts, like dan onze Facebook pagina:
www.facebook.com/dierenkliniekbenschopoudewater

buigproef voorbeen paard (2)
long ausculatie